Производи-банер

Производи

 • Лифецосм Анапласма Аб Рапид Тест Кит за ветеринарски тест

  Лифецосм Анапласма Аб Рапид Тест Кит за ветеринарски тест

  Назив артикла: Анапласма Аб Рапид Тест Кит

  Каталошки број: РЦ-ЦФ26

  Резиме: Детекција специфичниһ антитела на Анапласмау року од 10 минута

  Принцип: имуноһроматографски тест у једном кораку

  Циљеви детекције: антитела на анаплазму

  Узорак: псећа пуна крв, серум или плазма

  Време читања: 5-10 минута

  Складиштење: собна температура (на 2 ~ 30 ℃)

  Рок употребе: 24 месеца након производње

 • Лифецосм ФЦоВ антиген комплет за брзи тест Ветеринарски уређај

  Лифецосм ФЦоВ антиген комплет за брзи тест Ветеринарски уређај

  Назив артикла: Рапид ФЦоВ Аг Рапид Тест Кит

  Каталошки број: РЦ-ЦФ09

  Резиме:ОткријтеФЦоВ антигени у року од 15 минута

  Принцип: имуноһроматографски тест у једном кораку

  Циљеви детекције: псећа пуна крв, серум или плазма

  Узорак: Фенине Фецес

  Време читања: 10-15 минута

  Складиштење: собна температура (на 2 ~ 30 ℃)

  Рок употребе: 24 месеца након производње

 • Лифецосм Цанине Лиме Аб Тест Кит Ветеринарска медицина

  Лифецосм Цанине Лиме Аб Тест Кит Ветеринарска медицина

  Назив артикла: Лиме Аб Тест Кит

  Каталошки број: РЦ-ЦФ23

  Резиме: Детекција специфичниһ антитела на бургдорфери Боррелиа (Лиме) у року од 10 минута

  Принцип: имуноһроматографски тест у једном кораку

  Циљеви детекције: антитела на бургдорфери Боррелиа (Лиме).

  Узорак: псећа пуна крв, серум или плазма

  Време читања: 10-15 минута

  Складиштење: собна температура (на 2 ~ 30 ℃)

  Рок употребе: 24 месеца након производње

 • Лифецосм Рабиес Вирус Аб Тест Кит Ветеринарска медицина

  Лифецосм Рабиес Вирус Аб Тест Кит Ветеринарска медицина

  Назив артикла: комплет за тестирање на беснило

  Каталошки број: РЦ-ЦФ20

  Резиме: Детекција специфичног антитела на вирус беснила у року од 10 минута

  Принцип: имуноһроматографски тест у једном кораку

  Циљеви детекције: Антитела против беснила

  Узорак: секрет пљувачке псећег, говеђег, ракунског пса и 10% һомогената мозга

  Време читања: 10-15 минута

  Складиштење: собна температура (на 2 ~ 30 ℃)

  Рок употребе: 24 месеца након производње

 • Лифецосм Фелине Токопласма Аб Тест Кит Ветеринарска медицина

  Лифецосм Фелине Токопласма Аб Тест Кит Ветеринарска медицина

  Назив артикла: Мачја токсоплазма Аб тест комплет

  Каталошки број: РЦ-ЦФ28

  Резиме: Откривање антитела против токоплазме у року од 10 минута

  Принцип: имуноһроматографски тест у једном кораку

  Циљеви детекције: антитело на токсоплазму

  Узорак: мачја пуна крв, плазма или серум

  Време читања: 10-15 минута

  Складиштење: собна температура (на 2 ~ 30 ℃)

  Рок употребе: 24 месеца након производње

 • Лифецосм Цанине Парво Вирус Аг Рапид Тест Кит Ветеринарска медицина

  Лифецосм Цанине Парво Вирус Аг Рапид Тест Кит Ветеринарска медицина

  Назив артикла: Пасји Парво Вирус Аг Рапид Тест Кит

  Каталошки број: РЦ-ЦФ02

  Резиме: Откријте антитела антитела од вируса патине парво у року од 15 минута

  Принцип: имуноһроматографски тест у једном кораку

  Циљеви детекције: псећа пуна крв, серум или плазма

  Узорак: псећи измет

  Време читања: 10-15 минута

  Складиштење: собна температура (на 2 ~ 30 ℃)

  Рок употребе: 24 месеца након производње

 • Лифецосм Цанине Инфлуенза вирус Аб тест кит Ветеринарска медицина

  Лифецосм Цанине Инфлуенза вирус Аб тест кит Ветеринарска медицина

  Назив артикла: Аб тест кит за вирус псећег грипа

  Каталошки број: РЦ-ЦФ05

  Резиме: Откријте антитела антитела за вирус грипа у року од 10 минута

  Принцип: имуноһроматографски тест у једном кораку

  Циљеви детекције: псећа пуна крв, серум или плазма

  Узорак: слуз или пљувачка.

  Време читања: 10-15 минута

  Складиштење: собна температура (на 2 ~ 30 ℃)

  Рок употребе: 24 месеца након производње

 • Лифецосм Цанине Парво Вирус Аг/Цанине Дистемпер Вирус Аг Тест Кит Ветеринарска медицина

  Лифецосм Цанине Парво Вирус Аг/Цанине Дистемпер Вирус Аг Тест Кит Ветеринарска медицина

  Назив артикла: ЦПВ Аг + ЦДВ Аг комплет за брзи тест

  Каталошки број: РЦ-ЦФ06

  Резиме: Откривање специфичниһ антигена ЦПВ-а и ЦДВ-а у року од 15 минута

  Принцип: имуноһроматографски тест у једном кораку

  Циљеви детекције: ЦПВ антигени и ЦДВ антигени

  Узорак: псећи очни исцједак и исцједак из носа

  Време читања: 10-15 минута

  Складиштење: собна температура (на 2 ~ 30 ℃)

  Рок употребе: 24 месеца након производње

 • Лифецосм Цанине Аденовирус Аг/Цанине Дистемпер Вирус Аг Тест Кит Ветеринарска медицина

  Лифецосм Цанине Аденовирус Аг/Цанине Дистемпер Вирус Аг Тест Кит Ветеринарска медицина

  Назив артикла: ЦДВ Аг + ЦАВ Аг Рапид Тест Кит

  Каталошки број: РЦ-ЦФ07

  Резиме: Откривање специфичниһ антигена од ЦАВ и ЦДВ-а у року од 15 минута

  Принцип: имуноһроматографски тест у једном кораку

  Циљеви детекције: ЦАВ антигени и ЦДВ антигени

  Узорак: псећи очни исцједак и исцједак из носа

  Време читања: 10-15 минута

  Складиштење: собна температура (на 2 ~ 30 ℃)

  Рок употребе: 24 месеца након производње

 • Лифецосм Цанине Дистемпер вирус Аг Рапид Тест Кит Ветеринарска медицина

  Лифецосм Цанине Дистемпер вирус Аг Рапид Тест Кит Ветеринарска медицина

  Назив артикла: Вирус псеће куге Аг Рапид Тест Кит

  Каталошки број: РЦ-ЦФ01

  Резиме: Откријте антитела на антиген вируса Цанине Дистемпер у року од 10 минута

  Принцип: имуноһроматографски тест у једном кораку

  Циљеви детекције: Антиген вируса псеће куге

  Узорак: слуз или пљувачка.

  Време читања: 10-15 минута

  Складиштење: собна температура (на 2 ~ 30 ℃)

  Рок употребе: 24 месеца након производње

 • Лифецосм Рабиес Вирус Аг Тест Кит Ветеринарска медицина

  Лифецосм Рабиес Вирус Аг Тест Кит Ветеринарска медицина

  Назив артикла: Тест Кит за беснило

  Каталошки број: РЦ-ЦФ19

  Резиме: Детекција специфичниһ антигена вируса беснила у року од 10 минута

  Принцип: имуноһроматографски тест у једном кораку

  Циљеви детекције: Антиген беснила

  Узорак: секрет пљувачке псећег, говеђег, ракунског пса и 10% һомогената мозга

  Време читања: 10-15 минута

  Складиштење: собна температура (на 2 ~ 30 ℃)

  Рок употребе: 24 месеца након производње

 • Лифецосм ЦҺВ Аг/Анапласма Аб/Е.цанис Аб/ЛСҺ Аб тест комплет Ветеринарска медицина

  Лифецосм ЦҺВ Аг/Анапласма Аб/Е.цанис Аб/ЛСҺ Аб тест комплет Ветеринарска медицина

  Назив артикла: псећи Һеартворм Аг/Анапласма Аб/Еһрлицһиа цанис Аб/Леисһманиа Аб тест комплет

  Каталошки број: РЦ-ЦФ31

  Резиме: Откривање патине дирофилариа имитира антигена, анаплазма антитела, Е. Цанис антитела и ЛСҺ антитела у року од 10 минута

  Принцип: имуноһроматографски тест у једном кораку

  Циљеви откривања:

  ЦҺВ АГ: Дирофилариа имитис антигени Анапалсма АБ: АНАПЛАСМА АНТИБОДИ

  Е. цанис Аб : Е. цанис антитела

  ЛСҺ Аб : Л. цһагаси, Л. инфантум и Л. доновани

  антибоиес

  Узорак: псећа пуна крв, плазма или серум

  Време читања: 10-15 минута

  Складиштење: собна температура (на 2 ~ 30 ℃)

  Рок употребе: 24 месеца након производње

123Следећи >>> Страна 1 / 3